Welcome!


Followers

MIA


Sunday, March 7, 2010

Antara KL, Genting Highland, dan Le Tour De Langkawi..

~welcome to Genting Highland!..kota keriangan~

~that's me!..~

~dalam cable car!..gayat kot!..huhu~

Antara KL, Genting Highland, dan Le Tour De Langkawi..

Assalamualaikum..
Ade cerita baru best la ckit nak update blog ni..
saje nak share ngan sape yang sudi luangkan mase bace kan..
macam ni la ceritanya..

Jumaat, 5 Mac..
Aku ngan sorang member Shaswan pi ke KL..
Pi KL nak jalan2 je coz ade orang yg ajak..
Lepas je abis kelas EC pkul 7 terus kami gerak ke KL..
Sampai KL lebih kurang pkul 9 malam..
Dah kat KL terus amik tren ke Bandar Tasik Selatan..janji kat sane..
Dah jumpa ngan dia terus pi makan malam kat area2 situ, ok gak bile tgah lapar kan..
So malam tu tidolah kami kat Bandar Tasik Selatan..

Sabtu, 6 Mac..
Lepas je sarapan pagi tu, kami terus btolak, tp dia hantar wife dia kat Bukit Antarabangsa dulu..so dapat la tengok Banglo mewah Datuk K kat situ..tergamam la jugak..huhu..
Dah hantar wife dia, kmi terus ke plan asal g umah mber dia yg kawin tu kat IAB dan ke Genting skali..
Tp kami (aku n wan) naik dulu ke puncak dengan Cable car..5 ringgit je sorang..
gayat la jugak. x suka tinggi2 ni..
sampai ke genting sempat la pusing2 tengok pmandangan kat situ..best..sejuk..
tp x sangka plak dia pun dah sampai ke puncak mase tu..drive sorang2..
kebetulan hari tu ade acara Le Tour De Langkawi kat situ..
so mase yg ade tu sempat la kami pi tengok acara tu..
banyak juga dapat snap gambar kat situ..
Genting Highland Kota Keriangan..
dah abis kat situ kami turun ke IAB plak, g knduri kawin..
makan2..dah kenyang, gerak balik KL..
sampai BTS pun dah agak ptg..
sampai umah je masing-masing tido..kepenatan..
malam kuar makan malam kat Ani Sup Utara kat Bandar Tun Razak..
dah makan ronda2 KL plak..best la..

Ahad, 7 Mac..
hari terakhir kat KL..
Pagi tu pi mam roti canai kat mamak..roti telur la pilihannya..
lepas makan dia hantar kami ke stesen tren BTS..
so bpisah la sementara..jumpa lagi lepas ni...
amik tren ke Masjid Jamek, nak pi round2 jalan Masjid India kan..
sempat pi Sogo dan Pertama Kompleks lagi..
dah beli barang cket terus la balik Tg. Malim..

hmm..x perlu la nak story ape yg terjadi kat Tg. Malim ni..
memang choi sgat tadi..

k la wsalam...

HafidzHamzah'10

4 comments:

  1. bes la jugak..huhu..nnt gi lg yek..haha...

    ReplyDelete
  2. haha..boleh je kalo ade yg nak ajak lagi..

    ReplyDelete
  3. yg lain bz, so pergi berdua je la..
    sekali dating...hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails